Een deskundige installatie van warmtepompen en zonneboilers

Voor de installatie van warmtepompen en zonneboilers bent u aan het juiste adres bij Deconynck-Ampe. Wij zijn actief in Tielt en de ruime omgeving (driehoek Brugge, Kortrijk en Gent) en staan u bij met raad en daad.

Samen met u hechten wij groot belang aan een het milieu en zo kunt u er zeker van zijn dat uw verwarmingsinstallatie, waterpomp of zonneboiler van de hoogste standaard is. Onze installaties zijn energiezuinig en hebben een verminderde CO-uitstoot. Als Cerga-installateur, Rescert-installateur alsook specialist in mazoutinstallaties garanderen wij steeds een uitstekend resultaat. 

Voor warmtepompen zijn wij voornamelijk vertrouwd met toestellen van CTC, Atlantic en De Dietrich, maar ook met andere merken staan wij voor u klaar.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie: wij stellen graag een offerte voor u op.

Kiezen voor een warmtepompboiler van Ariston of Atlantic !
Deze warmtepompboiler beantwoordt aan de moderne behoeften van elk gezin.

Zij staan garant voor uitstekende resultaten dankzij een COP (prestatiecoëfficiënt) van 3,35 bij 7 °C* (model van 250 liter). Dat betekent dat voor elke kW die uw warmtepomp verbruikt, er 3,35 kW energie vrijkomt om uw water op te warmen. Zo kunt u jaarlijks tot 500 euro besparen op uw elektriciteitsfactuur.

Ook de opwarmtijd is zeer kort: de warmtepompboiler verwarmt uw water tot 55°C in minder dan 6 uur tijd. Dat is een opwarmtijd die twee keer sneller. De warmtepompboiler biedt ook een groot gebruiksgemak dankzij zijn intuïtieve interface met verschillende voorgeprogrammeerde gebruiksmodi: u selecteert de gewenste gebruiksmodus (Auto, Green, Boost) en uw toestel doet de rest.

warmtepompboiler